Tryklåsproteser

Tryklåsproteser fra en klinisk tandtekniker i Randers, Nibe og Spentrup

Hvis du ikke kan forestille dig selv med hverken en helprotese eller en delprotese, så kan fastsiddende tryklåsproteser være løsningen for dig.

Hos Klinisk Tandtekniker v/Louise Høyberg møder du en tandtekniker med mange års erfaring med tryklåsproteser. Dette er din garanti for at du vil få en skræddersyet tryklåsprotese, som passer til din mund og dine behov.

Jeg behandler i klinikken i Randers, Vestergade 10 og Skomagergade 1 i Nibe efter aftale og er ved Tandlægerne i Spentrup, stationsvej 17 hver onsdag. Der er også mulighed for hjemmebesøg. Dette er gældende i Randers og omegn samt i Nibe og omegn.

Hvad er en tryklåsprotese?

Hvis man har gået mange år uden naturlige tænder, så begynder gummerne at svinde ind og blive flade. Dette er især ofte problematisk i underkæben, hvor man ofte oplever, at det bliver vanskeligt at fastholde en protese.

Derfor kan man med stor fordel få sat tryklås implantater i ved tandlægen hvorefter protesen monteres med to tilsvarende tryklåse som klikkes ned over. Dette medfører, at protesen sidder fast på underlaget ved såvel tale som tygning.

Med en tryklåsprotese vil du undgå at skulle styre din protese ved hjælp at enten kinderne, læberne eller tungen. På samme tid undgår du risikoen for ømhed i gummerne og eventuelle problemer med at tygge din mad, forårsaget af en løstsiddende protese.

Hvad er fordelene ved en tryklåsprotese?

Der er mange fordele ved at få en tryklåsprotese. Der er f.eks. fordele som:

  • En tryklåsprotese er en billigere løsning end tandimplantater.
  • Tryklåsprotesen kan klikkes af når det er nødvendigt.
  • Da protesen sidder fast, undgås det, at protesen vipper eller på anden vis bevæger sig i munden.
  • Denne type protese er det tætteste man kommer på følelsen af at have sit naturlige tandsæt igen.

Kontakt mig og book en tid til en tryklåsprotese i dag

Hvad end du har spørgsmål angående tryklåsproteser eller blot ønsker at booke tid til en undersøgelse, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 50 49 33 09 eller sende en mail til info@protesetand.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen, så kontakter jeg dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Lad os snakke sammen

Kontakt os
+ Book en tid!

Hvad end du er interesseret i at vide mere om vores forskellige proteser og undersøgelser, eller du ønsker at booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte din lokale tandtekniker i Randers, Nibe og Spentrup.