Helproteser

Helproteser fra en klinisk tandtekniker i Randers, Nibe og Spentrup

Hvis de tænder, der er tilbage i munden ikke til at redde, eller hvis du har mistet dine naturlige tænder, så kan du erstatte dem ved hjælp af en helprotese.

Hos Klinisk Tandtekniker v/Louise Høyberg møder du en tandtekniker med mange års erfaring med helproteser. Dette er din garanti for at du vil få den helt rigtige helprotese, der passer til dig og dit behov.

Jeg behandler i klinikken i Randers, Vestergade 10 og Skomagergade 1 i Nibe efter aftale og er ved Tandlægerne i Spentrup, stationsvej 17 hver onsdag. Der er også mulighed for hjemmebesøg. Dette er gældende i Randers og omegn samt i Nibe og omegn.

Hvad er en helprotese?

En helprotese kaldes også et gebis, og er en protese, der fungerer som en erstatning for alle tænderne i enten overmunden, undermunden eller begge dele. Der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor man har behov for en helprotese. Det kan f.eks. være grundet store huller, slid, medfødt tandmangel eller andet.

Enhver helprotese vil være tilpasset dit personlige aftryk. Dette omfatter både ens tandkød og tænder. Selve protesen vil komme til at hvile på det allerede eksisterende tandkød. En helprotese sidder fast ved hjælp af det naturlige vakuum, der vil opstå mellem ens gummer og selve protesen.

I overmunden vil en helprotese dække både gummerne og det meste af ganen, hvorimod protesen kun vil hvile på gummerne i undermunden.

Fordele ved en helprotese

Med en helprotese får du mulighed for at erstatte alle tænder i enten overmunden, undermunden eller begge steder. En helprotese er en billigere løsning, end at få implantater i hele under- eller overmunden.

Hvis man ønsker at få en helprotese, som sidder fast på samme måde som naturlige tænder gør, så kan man f.eks. vælge at få en helprotese, hvor der også indgår 2-4 implantater. Denne type protese kaldes en tryklåsprotese, og klikkes fast på implantaterne og kan tages ud på samme måde som en almindelig tandprotese.

Kontakt mig og book en tid til en delprotese i dag

Hvad end du har spørgsmål angående delproteser eller blot ønsker at booke tid til en undersøgelse, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 50 49 33 09 eller sende en mail til info@protesetand.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen, så kontakter jeg dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Lad os snakke sammen

Kontakt os
+ Book en tid!

Hvad end du er interesseret i at vide mere om vores forskellige proteser og undersøgelser, eller du ønsker at booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte din lokale tandtekniker i Randers, Nibe og Spentrup.