Reparationer

Reparation af tandprotese

Er din tandprotese knækket?

Så er det vigtigt at få den repareret, inden skaden bliver værre. Hos Tandtekniker v/Louise Høyberg er vi eksperter i at reparere tandproteser. Vores store erfaring med mange forskellige former for reparationer gør, at vi altid kan tilbyde den rette behandling, som passer til dine behov.

God og professionel service

På vores klinik i Randers kan du forvente god og professionel service. Vores tandteknikere har stor erfaring med individuel tandsætning, hvilket gør dem kompetente til at tilbyde mange forskellige behandlinger, herunder reparation af din tandprotese.

Uanset om tandprotesen er knækket, revnet eller har mistet sin pasform, så kan vi hjælpe. Dette gælder uanset om der er tale om en helprotese, delprotese, tryklåsprotese eller noget helt fjerde.

Brede kompetencer inden for reparation af tandprotese

Der kan være mange årsager til, at en tandprotese skal repareres. Det kan være, at proteseskellet knækker, at individuelle tænder knækker af, eller at tandkødet bliver mindre over tid, hvilket får protesen til at miste sin pasform.

Uanset om du har brug for en regulering eller en rekonstruktion af din tandprotese, står vi klar med en professionel behandling. Det vil sige, at hvis din protese eksempelvis revner, eller du mister en tand på protesen, så repareres skaden under din garanti.

Grundig undersøgelse og skræddersyet behandling

Ved reparation af tandprotese foretager vi altid en grundig undersøgelse af dine tænder for at tilbyde den behandling, der passer bedst til dit behov. Vi prioriterer altid reparationen af din tandprotese højt, så du ikke skal undvære protesen i længere tid ad gangen.

Hvad end du har spørgsmål angående reparationen af din tandprotese eller blot ønsker at booke tid til en undersøgelse, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 50 49 33 09 eller sende en mail til info@protesetand.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen, så kontakter jeg dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Lad os snakke sammen

Kontakt os
+ Book en tid!

Hvad end du er interesseret i at vide mere om vores forskellige proteser og undersøgelser, eller du ønsker at booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte din lokale tandtekniker i Randers, Nibe og Spentrup.