Delproteser

Delproteser fra en klinisk tandtekniker i Randers, Nibe og Spentrup

Hvis du mangler én eller flere tænder i enten over- eller undermunden, så kan delproteser være løsningen for dig.

Med en delprotese kan du erstatte de manglende tænder, så du igen kan få smilet tilbage. Hos Klinisk Tandtekniker v/Louise Høyberg møder du en tandtekniker med mange års erfaring med delproteser. Dette er din garanti for at du får de helt rigtige delproteser der passer til dig.

Jeg behandler i klinikken i Randers, Vestergade 10 og Skomagergade 1 i Nibe efter aftale og er ved Tandlægerne i Spentrup, stationsvej 17 hver onsdag. Der er også mulighed for hjemmebesøg. Dette er gældende i Randers og omegn samt i Nibe og omegn.

Hvad er en delprotese?

En delprotese er en erstatning til de tænder du mangler. Delprotesen sidder fast med bøjler på de naturlige tænder du har tilbage. Bøjlerne er tilpasset de resterende tænder, så de ikke slider tænderne. En delprotese kan enten være lavet i støbt stål (en Unitor) eller i akryl materiale med metal bøjler (provisorisk protese/overgangsprotese).

En unitor er en stabil og holdbar løsning, hvor der støbes et stel, som passer perfekt til de naturlige tænder. Denne type protese har ikke så stor kontakt til gummerne, hvilket gør den lettere at vænne sig til.

En akrylbaseret delprotese benyttes blandt andet, hvis de naturlige tænder ikke er stærke nok til at bære en unitor. Denne protese kan også let udvides, hvis man skulle være uheldig at miste flere af sine naturlige tænder. Ved denne type protese laves bøjlerne i et mere fleksibelt materiale, hvilket gør den mere skånsom for tænderne.

Fordele ved en delprotese

En delprotese er med til at erstatte én eller flere tænder i enten over- eller undermund. Til fordel overfor f.eks. implantater, så er en delprotese oftest en billigere løsning. Med en delprotese undgår du også at skulle gå tandløs i længere tid. Som nævnt kan en delprotese også være nem at vænne sig til, hvis man får den lavet som en unitor.

Hos mig får du hele 5 års garanti på dine delproteser samt helproteser (stel/unitors). Ydermere har jeg også tilfredshedsgaranti. Når du får lavet en protese hos mig, tilpasses den indtil du er tilfreds. Skulle du, mod forventning, ikke blive tilfreds, får du pengene tilbage.

Kontakt mig og book en tid til en delprotese i dag

Hvad end du har spørgsmål angående delproteser eller blot ønsker at booke tid til en undersøgelse, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 50 49 33 09 eller sende en mail til info@protesetand.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen, så kontakter jeg dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Lad os snakke sammen

Kontakt os
+ Book en tid!

Hvad end du er interesseret i at vide mere om vores forskellige proteser og undersøgelser, eller du ønsker at booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte din lokale tandtekniker i Randers, Nibe og Spentrup.