Immediatproteser

Vi tilbyder immediatproteser

Immediat protesen er din første protese, idet den indsættes efter tand udtræk. I et tæt samarbejde med din tandlæge, sørges der for, at jeg står klar med den nye protese så snart tandlægen har fjernet de tænder der skal erstattes af protesen.

Når protesen er sat ind, efter tand udtræk, vil gummen svinde en del efterfølgende. Derfor tilrettes den undervejs, indtil gummen er faldet helt på plads efter ca. 4-6 mdr. Herefter skal protesen rebaseres. Det vil sige at den fyldes op med nyt akrylmateriale, for at svare til det svind, der er opstået som følge af tand udtræk.

Kontakt mig og book en tid til en immediatproteser i dag

Hvad end du har spørgsmål angående delproteser eller blot ønsker at booke tid til en undersøgelse, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 50 49 33 09 eller sende en mail til info@protesetand.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen, så kontakter jeg dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Lad os snakke sammen

Kontakt os
+ Book en tid!

Hvad end du er interesseret i at vide mere om vores forskellige proteser og undersøgelser, eller du ønsker at booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte din lokale tandtekniker i Randers, Nibe og Spentrup.